Jouw allereerste waxafspraak? Lees de tips en tricks.

Brazilian Waxing Salon Purmerend Model Benen

Waxen kan best spannend zijn de eerste keer. Dat snap ik heel goed, maar ik doe er alles aan om jou op je gemak te stellen. En als je bent voorbereid dan is het al een stuk minder spannend. Dit wil jij allemaal weten voordat je jouw eerste waxbehandeling ondergaat.

1. Je haar moet minimaal 1 cm en maximaal 1,5 cm lang zijn om te waxen.
Afhankelijk van de snelheid van je haargroei duurt dat ongeveer 2-3 weken. Houd daar rekening mee met het plannen van je afspraak. Zijn jouw haren te kort? Helaas pindakaas, dan steken ze niet ver genoeg in de wax. Ze worden dan niet meegetrokken wanneer ik de wax verwijder.

2. Smeer je huid niet in met bodylotion of crèmes (ook geen deodorant) op de dag van de behandeling.
Veel cosmetische producten bevatten oliën. Hierdoor hecht de wax niet goed. Ook in dit geval komen de haartjes niet mee in de wax. Wanneer dat het geval is kan ik de behandeling niet uitvoeren.

3. Niet te heet douchen of scrubben voor je afspraak
Dat geld natuurlijk ook voor saunabezoek en zonnebanken. Minimaal 24 uur van te voren niet. Je kunt daarmee de huid triggeren om gevoeliger uit te vallen.

4. Plan je afspraak ver buiten je menstruatieweek.
Rondom je menstruatie is de huid ook altijd iets gevoeliger, dus minder prettig voor je. Ik snap dat het weleens kan voorkomen dat je menstruatie onverwachts komt. Je kan dan heel eenvoudig online je afspraak verzetten (of stuur me gerust een berichtje).

Extra update 21 maart 2020: Corona
Om de veiligheid en hygiëne in de salon te waarborgen is het niet toegestaan om kinderen of huisdieren mee te nemen naar jouw afspraak.

Annuleren of verzetten
Moet je jouw afspraak annuleren of verzetten? Tot 24 van te voren kan dat kosteloos. Ben je te laat met annuleren of kom je niet opdagen, dan wordt de hele behandeling alsnog in rekening gebracht. Bekijk de complete annuleringsvoorwaarden hier.

Heb je nog vragen?
Bel, Whatsapp of e-mail mij gerust op 0650749336 of info@waxypurmerend.nl .

Tot snel!

Liefs,


Roxanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp openen
1
Hoi hoi,

Leuk dat je mijn website bekijkt. Kan ik je nog ergens mee helpen? Stel me hier gerust een vraag via WhatsApp.