Summertime! Boek tijdig je afspraak en voorkom teleurstelling.

Brazilian Waxing Salon Purmerend Roze Bikini Vakantie Waxen Harsen

Hey ladies,

Daar ben ik weer! Het bloggen schiet er weleens bij in als working mom. Maar jullie power ladies begrijpen me als geen ander hoe het is om zoveel ballen tegelijk hoog te houden.

De zomermaanden zijn voor mij vaak lange werkdagen. Ik wil zoveel mogelijks ladies helpen om weer lekker fris aan het werk te laten gaan met de warme zomerdagen. Of juist lekker zorgeloos op vakantie te laten gaan. Ik weet dat ik daarvoor extra lange werkdagen moet inplannen en daar ben ik ook op voorbereid.

Daarom is het voor mij ook zo belangrijk om – naast jullie lovely ladies mooi te maken en te verzorgen – tijd in te plannen voor mijn gezin. Niet alleen voor het huishouden en het dagelijks leven, maar ook echt even qualitytime met de kids (of alleen met manlief). Ik kom ook net terug van een heerlijk weekend weg op de Veluwe. De kids hebben heerlijk gezwommen in een bosmeer en we hebben (met ons gezin) kunnen proosten op mijn moeders 60ste verjaardag. En dan kom je weer back to reality na zo’n heerlijk weekend. Daardoor was ik afgelopen (werk)week ook weer helemaal volgepland met van alles!

Druk, druk, druk, druk, druk…

Ik begrijp dat jij daar ook mee te maken kan hebben. Daarom is het zo belangrijk om je waxafspraak op tijd in te plannen, zodat je teleurstelling kan voorkomen wanneer ik volgeboekt ben. Vooruit denken, dus! Ook kan je tijdig haargroei laten staan voor je afspraak. Om te waxen heb je ongeveer 1 cm haargroei nodig. Dat is ongeveer 2-3 weken haargroei, dat wil zeggen: dat ligt eraan hoe snel je haar groeit. Dat kan per persoon verschillen en in de zomer groeien haren vaak iets sneller dan in de winter. Maar goed, dat weet jij natuurlijk het beste over jezelf.

Denk vooruit: 3 tips

Waar moet je aan denken als je een waxafspraak ver vooruit boekt?
Tip 1: Haar lengte
Zoals ik net al vertelde denk even vooruit en laat die scheermes even liggen tot aan je afspraak bij mij. (Gooi die scheermes helemaal weg zou ik zeggen).

Tip 2: Wanneer word ik ongesteld?
Als je ongesteld bent, is je huid vaak wat gevoeliger. Ik kan je behandelen als je ongesteld bent (mits je jezelf hebt opgefrist down under en een tampon draagt), maar ik raad het voor je eigen gemak aan om je waxbehandeling op een ander moment in te plannen. Check je kalender (of pillenstrip) even voordat je die afspraak bij me inplant.

Tip 3: Wanneer heb ik tijd voor mezelf?
Zorg dat je na je afspraak lekkere loszittende kleding draagt, zodat je je huid even rust kan geven. Dus lekker je huispak en luchtig zomerjurkje aan en doe daarna alleen activiteiten waarbij je huid kan ‘bijkomen’. Dus plan ook geen zonnebank of sauna in de 24-48 uur daarna en ga niet lopen bakken in de volle zon met die pas gewaxte beentjes. Sporten? Doe dat ook liever een dagje later. Zweet en sportkleding zijn niet altijd een goede mix met een net gewaxte huid.

Oh, en nog iets:
Een fout die veel dames maken is dat ze hun mooiste (soms kanten of syntetische) ondergoed aantrekken. Voor mij hoef je je echt niet op te doffen. Bij mij mag je gewoon lekker jezelf zijn, en het liefst met wat ruims aan. En ik raad aan iets van katoen zodat het lekker kan ademen. Heb je bijvoorbeeld een oma onderbroek? Ik kan het alleen maar aanmoedigen. 😉

Goed bezig! Je hebt nu vooruit gedacht

Brazilian Waxing Salon Purmerend Roze Agenda Werk Vakantie Waxen Harsen

Je heb over de tips nagedacht en heb nu een datum gevonden dat je wax- of vajacialbehandeling wil inplannen bij mij. Je kan heel eenvoudig online een afspraak maken of stuur me even een appje als je hulp nodig hebt.

Wachtlijst

Zit er geen geschikte datum voor je bij? Bel, mail of app me even. Of klik op de datum in het online reserveringssysteem. Je kan jezelf op de wachtlijst plaatsen. Dan help ik je zodra er toch een plekje vrijkomt.

Annuleren of verzetten

Het kan echter gebeuren dat je je onverhoopt moet afmelden voor de afspraak. Moet je jouw afspraak annuleren of verzetten? Tot 24 van te voren kan dat geheel kosteloos. Ik hanteer, net zoals alle andere beauty- en wellnessbedrijven een 24 uurs annuleringsbeleid. Ben je te laat met annuleren of kom je niet opdagen, dan worden er alsnog kosten in rekening gebracht. Bekijk de complete annuleringsvoorwaarden hier. Heb je vragen? Bel, Whatsapp of e-mail mij gerust op 0650749336 of info@waxypurmerend.nl .

Spread the love

En bedenk ook, wanneer jij je tijdig afmeldt, dan kan ik weer een andere lady blij maken met jouw plekje. Dat wil jij toch ook als je op een wachtlijst staat? 🙂

Enjoy the summer!

Geniet van dit heerlijke weer (het wordt volgende week nog warmer, lekker tropisch). Plan je qualitytime in voor jezelf en je loved ones. Dat is het allerbelangrijkst. <3

Ik zie je snel!

Liefs,


Roxanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp openen
1
Hoi hoi,

Leuk dat je mijn website bekijkt. Kan ik je nog ergens mee helpen? Stel me hier gerust een vraag via WhatsApp.